„Vášeň a radost se skrývá v každém ovoci!“

Dnes bychom vám rádi odkryli trochu více o naší rodinné firmě a když říkám rodinné, je tomu opravdu tak. Džemy totiž vyrábí skoro celá naše rodina!

Je to pro nás osobní záležitost, jelikož kořeny naší firmy pocházejí z předchozích generací, kterým za ně vděčíme! Tato vášeň se zřejmě dědí.

Nejvýraznějším impulzem pro pokračování v tradici výroby džemů bylo, když se nám v rodině objevila u dalšího člena rodiny cukrovka prvního typu.
S tou u nás v České republice žije stále více lidí.

Proto jsme uvedli na trh jako naši první „vlajkovou loď“, džem slazený výtažkem ze stévie sladké, který potěší jak lidi, kteří trpí diabetem, tak i ty, kteří chtějí omezit přísun sacharidů a žít zdravým životním stylem.

Ne každého džemy s tak speciální přísadou zaujmou a my bychom chtěli, aby si u nás vybral každý dle své chuti a svého přání.

Proto u nás najdete tři řady džemů, z kterých si vybere každý!

Navíc v žádném džemu nenajdete konzervační látky, aromata ani barviva. Vždy v džemu najdete jen pečlivě vybírané ovoce bez náhrad ovocné složky.

Pojďme si tedy postupně představit jednotlivé řady slazení džemů:

Jako první zmíníme samozřejmě džem slazený výtažkem ze stévie sladké, který je především určený pro diabetiky a pro lidi, kteří chtějí omezit cukry na minimum. Džem je bez rafinovaného cukru a vyrobený ze 100 % ovoce.

Dále je tu džem slazený medem, který je výbornou alternativou mezi cukrem a stévií, zlatá střední zdravá cesta! Džem je bez přidaného cukru a je vyrobený z 80 % ovoce a 20 % medu. Med používáme květový, který je více rozmanitější na vůni i chuť.

Samozřejmě nabízíme i džem slazený cukrem, který potěší každého, kdo má rád sladké a nechce se omezovat.

Věřím tedy, že si každý vybere svůj džem, který svou chutí rozjasní všechny snídaně a pozitivně naladí vaše tělo a mysl na celý den.

Dobrou chuť přeje tým skleniceplnaovoce.cz 🙂